Geleiderol

Een geleiderol is een wiel dat je vindt op bijvoorbeeld een bagageband om de bagage te “geleiden”. De geleiderollen die wij aanbieden hebben een kogellager en PU loopvlak. In het filter hiernaast kun je filteren op bijvoorbeeld de diameter, het draagvermogen of het asgat. Meer lezen

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Wat is een geleiderol?

Geleiderollen zijn rollen of wielen die worden gebruikt om het bewegingspad van een object te begeleiden of te sturen. Ze komen vaak voor in transport- en verwerkingssystemen en worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het object op een vloeiende en gestroomlijnde manier kan bewegen. Geleiderollen hebben een kogellager voor de hoogste rolcomfort.

Wat is een geleiderol?

Geleiderollen kunnen worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, zoals in transportbanden, heftrucks, kranen, lopende banden en andere soorten machines en systemen waarbij het bewegingspad van een object moet worden gestuurd. Ze zijn essentieel voor het efficiënt en vloeiend laten functioneren van deze systemen. Alle geleiderollen die we in de webshop aanbieden, hebben we op voorraad. Mocht u vragen hebben over een bepaald product, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten. U kunt mailen naar [email protected] of bellen naar  +31 (0)85-4010401. Ook kunt u een bericht achterlaten via ons contactformulier.