RVS zwenkwielen

RVS zwenkwielenDe RVS zwenkwielen hebben een RVS gaffel. De gaffel is hetgeen waartussen het wiel (meestal van kunststof) bevestigd zit. De kogellagers en rollagers zijn ook van RVS. Deze zwenkwielen zijn dus uitermate geschikt voor gebruik buiten. Ook voor chemische, zure en zoute omgevingen zijn de deze zwenkwielen geschikt.

RVS zwenkwielen hebben een diameter van 80 mm tot 200 mm. Gebruik het filter aan de rechterkant van deze pagina om eenvoudig te filteren op diameter, bevestigingstype, rem, etc. Meer lezen

Resultaat 1–24 van de 144 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–24 van de 144 resultaten wordt getoond

RVS (roestvrijstaal) zwenkwielen hebben een aantal voordelen in vergelijking met andere materialen voor zwenkwielen. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

  1. RVS is een duurzaam en sterk materiaal dat goed bestand is tegen slijtage en corrosie. Dit maakt RVS zwenkwielen geschikt voor gebruik in ruwe en vochtige omgevingen.
  2. RVS wielen zijn hygiënisch en gemakkelijk te reinigen, wat ze populair maakt in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.
  3. Ze hebben een hoge chemische bestendigheid, wat betekent dat ze niet reageren met veel chemicaliën en materialen. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in veel verschillende industrieën.