Reviews

Score 9, laatste 12 maanden. Totaal aantal reviews 133.


Klantbeoordelingen:


7
ger

soerendonk

16-11-2022

Aanbeveling: Ja

snel en correct

volgens afspraak


10
William

Terwolde

16-11-2022

Aanbeveling: Ja

Duidelijke omschrijving, snelle verzending!

Duidelijk omschreven alles en snel verzonden!


9
Peter

Maasdam

15-11-2022

Aanbeveling: Ja

Gewoon goed

ik moest nieuwe wielen hebben voor een eetkamer stoel en bij Rollers hebben ze een grote keus van wielen. Bestellen en ik geloof dat ze binnen 2 dagen binnen waren.


9
tania sey

overmere

15-11-2022

Aanbeveling: Ja

vlot

snelle levering,goede prijs!


9
Hans

Almelo

14-11-2022

Aanbeveling: Ja

Alles verliep op rolletjes!

Ik was via Google op de site terecht gekomen. Een verrassend groot aanbod van allerlei soorten wielen. De website is vrij goed gebruiksvriendelijk om te vinden wat je zoekt. Het bestelproces verliep zeer vlot. De verzending was snel. Het had ook een brievenbusbestelling kunnen zijn, de verpakking was onnodig groot. Het bestelde product was bij nader inzien toch niet wat ik nodig had, maar daar kwam ik pas achter toen ik het getest had. Dat zegt niets over de kwaliteit van het product. Een tip: maak het zoeken nog eenvoudiger door de gangbare benamingen van allerlei soorten wielen in een menu op te nemen, met een duidelijke afbeelding bij de naam en het toepassingsgebied.


8
Hendrik

Deventer

10-11-2022

Aanbeveling: Ja

goed

snel


10
B.

Otterlo

09-11-2022

Aanbeveling: Ja

Uitstekend

Ik had binnenbanden nodig en wist niet precies werke qua ventiel goed zou zijn daarom even telefonisch contact gehad en door de medewerker prima geholpen.


10
Willie van den Berk

Boven-leeuwen

07-11-2022

Aanbeveling: Ja

duidelijke site

prima product ben er blij mee zal zeker deze site aanbevelen bij bekende


9
pierre

de pinte

05-11-2022

Aanbeveling: Ja

snelle levering met juiste feedback

snelle levering met juiste feedback


10
Maarten

Hengelo

28-10-2022

Aanbeveling: Ja

Heldere website met nette prijzen.

Zocht vervangingswieltjes en kon door de duidelijke website snel de juiste vinden. Vlotte levering en duidelijke communicatie.


9
Luc

Hulst

26-10-2022

Aanbeveling: Ja

Alles volgens afspraak

Alles is gelopen volgens afspraak website overzichtelijk en het bezorgen was ook in orden


10
Hans

Kerkdriel

26-10-2022

Aanbeveling: Ja

Super

Snelle levering Lage prijs


9
Herman

ENSCHEDE

23-10-2022

Aanbeveling: Ja

Perfect

Goed


10
Nadia Michiels

Wellen

21-10-2022

Aanbeveling: Ja

Prima service

Vlotte afhandeling. Geleverd binnen 48 u


10
Dirk

Nieuwpoort

18-10-2022

Aanbeveling: Ja

Zeer tevreden over alles

Zeer tevreden


10
B. Carron

Tiel

17-10-2022

Aanbeveling: Ja

Eerste bestelling, geheel naar wens.

Ben zeer tevreden over eerste levering. Telefonisch perfect geholpen bij de keuze van de bestelde Kunststof zwenkwieltjes. (was best moeilijk) Levering volgens afspraak en.... prima passende wieltjes.


8
Paul

venlo

15-10-2022

Aanbeveling: Ja

Duidelijke site en een snelle levering !

Duidelijke site en een snelle levering !


10
Albert

Doetinchem

14-10-2022

Aanbeveling: Ja

Voortreffelijk

Behulpzaam en adequaat


7
Giel

Amsterdam

10-10-2022

Aanbeveling: Ja

Snelle levering

Bestelde materialen zoals verwacht Goede prijs kwaliteit verhouding


8
Marc Laenen

Kalmthout

10-10-2022

Aanbeveling: Ja

correcte levering

Ruim assortiment met gebruiksvriendelijke website.


9
Peter Vandenberghe

Leuven

07-10-2022

Aanbeveling: Ja

Uitstekend

Snel, goede prijs


9
Cor

Oploo

04-10-2022

Aanbeveling: Ja

Duidelijk en snel het juiste product.

Duidelijk en snel het juiste product


10
Jeroen

Boxtel

03-10-2022

Aanbeveling: Ja

Snel en correct geleverd

Na bestelling waren de wielen binnen 2 dagen in huis


10
Theo

Arnhem

29-09-2022

Aanbeveling: Ja

zeer goed

Een slepende poortdeur draait nu soepel open door de trapwiel! Had ik dit maar eerder bedacht.


1
Ton

Hilversum

26-09-2022

Aanbeveling: Nee

Slecht

Slecht als je retour stuurt moet je zelf de kosten betalen. Dus heb product niet terug gestuurd had grotere maat nodig heb die nu ergens anders besteld daar waar je wel gratis kan routoneren Ton loos


+

Rollers B.V., het bedrijf achter Rollers.nl is halverwege 2021 opgericht. We zijn een zusterbedrijf van Gasveerwinkel.nl, met dezelfde mensen achter de klantenservice en dezelfde motivatie om onze klanten echte service te verlenen. Gasveerwinkel.nl wordt daarom door haar klanten beoordeeld met gemiddeld een 9,3 uit meer dan 3300 reviews.

We gaan ons uiterste best doen om als Rollers.nl ook zo goed beoordeeld te worden. Als u ons na uw eventuele bestelling een review wilt geven: graag.