Reviews

Score 8.9, laatste 12 maanden. Totaal aantal reviews 70.


Klantbeoordelingen:


1
Dennis

Ijmuiden

27-06-2022

Aanbeveling: Ja

Niet goed

Ik heb biinenband by u besterd via google.. ik heb betaald enbesteld .. 50x 200... Waar is mijn band.??


8
Fred

Arnhem

24-06-2022

Aanbeveling: Ja

Prijs kwaliteit verhouding prima

Goede bokwielen. Maar de tijd zal het leren hoe goed het product is.


10
G

Leeuwarden

22-06-2022

Aanbeveling: Ja

Prima shop

Vandaag besteld, morgen in huis. Top.


10
Marinus

Dinteloord

19-06-2022

Aanbeveling: Ja

Goed product en snelle levering

Goede kwaliteit en correcte levering

💬 Rollers.nl 21-06-2022:

Bedankt voor de positieve review!


7
Jos

Gilze

15-06-2022

Aanbeveling: Ja

Goede producten snelle reactie

Goede site snelle levering was niet het juiste kan gebeuren wordt wel snel hersteld en dat is fijn.


8
Peter

Oudenburg

14-06-2022

Aanbeveling: Ja

Alles verliep vlot

Blij om deze nieuwe zaak te ontdekken,misschien de buiten maat van de kogellagers ook vermelden.


10
Robert Vos

HELMOND

13-06-2022

Aanbeveling: Ja

Prijs goed

Op tijd en prijs kwaliteit goed


10
Davy

Essen

11-06-2022

Aanbeveling: Ja

Uitstekend

Ik had een binnen en buitenband nodig voor de step van m'n zoon. Zondagavond besteld. Maandag was een feestdag en Woensdag was hij er. Snel en goedkoop. Dankuwel Rollers.nl


9
Phil

Antwerpen

10-06-2022

Aanbeveling: Ja

Hier koop ik nog....

Degelijk materiaal, snelle levering, goeie prijzen. Geen klachten.


10
Claudia

Amersfoort

10-06-2022

Aanbeveling: Ja

Goeie services

In een woord super


7
Patrick

Erembodegem

08-06-2022

Aanbeveling: Ja

Gevonden wat ik zocht

Snelle levering,goede prijs


10
Rudy Loomans

Amsterdam

07-06-2022

Aanbeveling: Ja

Snelle levering en precies waarnaar ik op zoek was.

De wielen die ik besteld had werden niet geleverd door northface waar ik een dure travelbag had gekocht, aangezien dit niet meer onder de garantie viel. De maat van de wielen zijn niet gebruikelijk en heb veel moeite moeten doen om deze te vinden. Zeer gelukkig dus ben ik met ROLLERS die ik op internet tegenkwam en die ze wel had.


10
Jan

Leiden

06-06-2022

Aanbeveling: Ja

Prima!

Rollers besteld, zeer snel geleverd gekregen.


1
Kees

'S gravenmoer

05-06-2022

Aanbeveling: Nee

Zeer slecht

Wieltjes nooit geleverd en geld niet terug ontvangen.

💬 Rollers.nl 09-06-2022:

Wij betreuren het dat het zo gelopen is. Ik heb u ook een mail gestuurd. De terugbetaling is in orde gemaakt.

Excuses voor het ongemak.


10
Wilbert

De Meern

02-06-2022

Aanbeveling: Ja

Top

Snel geleverd en niet duur


10
Freddy

Tilburg

30-05-2022

Aanbeveling: Ja

Zeer positief

Website is overzichtelijk en bestelling is op tijd geleverd.


9
Will

Zevenbergen

29-05-2022

Aanbeveling: Ja

Goed

Gekregen besteld heb en heel erg vlot goed product zo dapper beloofd is in de advertentie zeer tevreden


9
Ben Kamp

Spanbroek

19-05-2022

Aanbeveling: Ja

prima

prima


10
Wouter Goede

Aerdenhout

09-05-2022

Aanbeveling: Ja

Top

Een top product dat zeker voldoet aan mijn verwachtingen.


10
Berry

Mill

04-05-2022

Aanbeveling: Ja

Levering prima op tijd

Levering prima op tijd


8
Johan

Gieten

30-04-2022

Aanbeveling: Ja

Snelle levering en goeie kwaliteit

Makkelijk bestellen en degelijke kwaliteit


9
Folkert Brongers

Soest

29-04-2022

Aanbeveling: Ja

Prima

Hoge graad van service


10
G.J. ten Voorde

Neede

28-04-2022

Aanbeveling: Ja

Keurig verzorgd, ga zo door.

Het was voor mij ook de eerste keer dat ik iets via jullie heb besteld! Dank voor de goede levering.


10
Huub

Nederweert

23-04-2022

Aanbeveling: Ja

Een su bedrijf

Erg goede site Goed uitgeleverd. En op tijd


6
christel

Langenboom

20-04-2022

Aanbeveling: Ja

Snelle service

Helaas is de bezorging bij DPD niet geweldig. Er wordt niet aangegeven wanneer het pakket bezorgd wordt. Alleen dat de dienst onderweg is.


+

Rollers B.V., het bedrijf achter Rollers.nl is halverwege 2021 opgericht. We zijn een zusterbedrijf van Gasveerwinkel.nl, met dezelfde mensen achter de klantenservice en dezelfde motivatie om onze klanten echte service te verlenen. Gasveerwinkel.nl wordt daarom door haar klanten beoordeeld met gemiddeld een 9,3 uit meer dan 3300 reviews.

We gaan ons uiterste best doen om als Rollers.nl ook zo goed beoordeeld te worden. Als u ons na uw eventuele bestelling een review wilt geven: graag.